Begin van onze Blog

Hof van Oldeberkoop

Waarom een blog

Hier is hij dan... Het begin van onze blog.
Het lijkt ons leuk dat jullie ons en ons restaurant iets beter leren kennen. We zullen dan ook blogs gaan schrijven over verschillende onderwerpen. 

ONS RESTAURANT

Nu eerst even iets over een veel gestelde vraag.
“Wat voor restaurant hebben jullie?” 

Toch is het best lastig om dit in één woord uit te leggen.
Het is een restaurant waar u gezellig en lekker kan zitten. U kunt genieten van onze heerlijke gerechten. Eerlijk vlees, keuze uit vis gerechten maar er wordt ook aandacht besteedt aan vegetarische gerechten. Ook als u lekker wil borrelen met bijvoorbeeld een proeverij van heerlijke streekgerechten dan bent u van harte welkom.

HOE HET BEGON

Onze start is vrij hectisch verlopen. We kregen de kans om het restaurant over te nemen, een geweldige uitdaging. Maar dan moesten we wel over een week starten en we stonden voor de drukste periode van het jaar. Het hoogseizoen met de start van de Open stal, streekmarkten en een berkopermarkt waarbij wij een feestje voor de deur moesten organiseren.

Niks nadenken over wat je neer wil zetten, gewoon verder gaan met de dingen waar het restaurant op dat moment al mee bezig was. Vlug hier en daar iets aan de kaart veranderen en knallen. 

Beetje bij beetje gingen wij onze eigen stempel drukken op ons restaurant. Er kwam een nieuwe kaart, nieuwe bieren en andere wijnen. Personeel werd anders neergezet.
We leerden, en leren nog, erg veel! 

Ook ontdekten we dat koffie zetten meer was dan op een knopje drukken. We gingen over op een andere machine en we volgden met het hele team een training om voor u een heerlijk vers bakje koffie te zetten. Met als resultaat dat we in 2014 in de koffie top 100 terecht kwamen. 

Dit pakt tot nu toe goed uit. Mensen komen vaak terug voor het eten en vinden de bediening en de sfeer prettig. HOE GAAT HET NU?

Nu draaien we met een vaste en een seizoens kaart. We hebben kwalitatief goed vlees van onze slager Gerald Huft. Vlees van bijvoorbeeld los in de natuur lopende Hereford runderen. 
De aardappeltjes zijn ook iets heel anders en een verhaal apart. We serveren proeverijen van de streek met kaas van de stelp, en eigengemaakte droge worst van onze slager. Maar we serveren bijvoorbeeld ook mini rollades en zalm met oude kaas! Heerlijk allemaal!

Nu ruim drie jaar verder komen we in de buurt van het restaurant wat we willen zijn. Er valt nog veel te leren en te ontwikkelen. We vinden het een geweldige uitdaging. En we zijn er trots op dat de meeste mensen met een lach de deur uit gaan en aangeven dat ze heerlijk gegeten hebben. Hoe zouden jullie restaurant Hof van Oldeberkoop omschrijven? We horen het graag! Geef je reactie hier onder. 


Reacties  

0 #2 Hof van Oldeberkoop 10-12-2015 22:08
Bedankt voor uw reactie! Het is aangepast.
Citeer
+1 #1 Geertje Kluitenberg 10-12-2015 18:52
De nieuwsbrief ziet er hartstikke mooi uit, leuk om door te lezen. In Hof van Oldeberkoop kun je heel goed en gezellig eten!

Hierboven onder het kopje HOE GAAT HET NU, staat volgens mij een foutje in de tweede alinea staat; Er valt nog veel te leren en te ontwikkelingen, moet denk ik ontwikkelen zijn.

Ga lekker door met waar jullie nu mee bezig zijn, met zo nu en dan eens een vernieuwing.

Groeten Geertje
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Openingstijden

 

  • Donderdag en Vrijdag van 17:00 tot na diner ( keuken dicht om 21:00 )
  • Zaterdag en Zondag van 16:00 tot na diner  (keuken dicht om 21.00u)
  • Maandag, dinsdag en woensdag  zijn wij gesloten.

Wilt u zeker zijn van een tafel? 
Dan raden wij u aan te reserveren via 0516-451490.  ( u kunt niet reserveren via de voicemail, liever een apje of mail )

Of reserveer via whatsapp 0612096762 vermeld uw naam, datum en tijdstip. U krijgt dan zo snelmogelijk reactie. 

.